вівторок, 22 листопада 2022 р.

Презентація дитячих робіт «Світ очима дітей» студії образотворчого мистецтва «Золота палітра»

22 листопада  втретє відбулася презентація дитячих робіт «Світ очима дітей» студії образотворчого мистецтва «Золота палітра» керівником якої є вчителька малювання УСЗОШ№ 2 Наталія Хухра. 

Модератором виступила бібліотекарка Андріана Гузак, яка привітала юних учасників з презентацією виставка в стінах цього закладу. 

Керівник студії Наталія Хухра розповіла історію створення студії  та її вихованців, деякі з яких обрали стежину мистецтва.

Студія «Золота палітра» була започаткована в 1995 році в школі № 2 тодішнім директором Жофчаком Золтаном Золтановичем, і як бувшій учениці цієї школи, запропонував стати  її керівником .У студії навчались дітки з 1 го по 11 класи. Вивчали різні техніки живопису і графіки, декоративне мистецтво(розпис на склі і на дереві, ліпку з солоного тіста і пластиліну). Багато її учнів обрали професію  художника, дизайнера, архітектора .

Головна мета навчання у студії - поширення художньої освіти та естетичне виховання дітей, розвиток у них почуття прекрасного, формування високого естетичного смаку, вміння розуміти та оцінювати мистецтво, красу та багатство рідної культури.

Привітала юних учасників  студії заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Федьо та вручила грамоти за участь у конкурсі.

На свято завітав Володимир Чубірко, який поділився емоціями від виставки та  успіхами свого сина Володимира.

На протязі всього заходу дітки ділилися своїми думками, що їх надихає малювати. 

На даній виставці представлені малюнки учнів різної вікової категорії на різні теми.








Немає коментарів:

Дописати коментар