пʼятницю, 11 листопада 2022 р.

Онлайн знайомство з письменницею Агнесою Капрельяц.

 Сьогодні в Ужгородській публічній  бібліотеці відбулося онлайн знайомство з  письменницею  Агнесою Капрельяц.

Авторка народилася у Харкові.  З 2004 року живе і працює в Києві. Має вищу економічну освіту. Працювала в фінансовій сфері, а  останнім часом у видавництві. В доробку авторки є дві книги. Наразі працює над новою книгою про національні громади України,  веде декілька проєктів з історії України кінця 19 – початку 20ст., а також є автором багатьох статей про повномасштабну війну в Україні.

В своїх книгах авторка розповідає про історичні факти та проводить паралелі між подіями,  які відбувалися на території України початку 20 ст. та  сучасністю.

Ініціатором зустрічі була головна бібліотекарка відділу обслуговування Центральної міської бібліотеки м. Харків,  Абрамова Ганна Анатоліївна,  яка безпосередньо знайома з Агнесою Капрельянц та є поціновувачем її творчості.

Також на онлайн знайомстві був присутній заступник голови Закарпатської організації Національної спілки письменників України, заслужений працівник культури України Василь Густі, який давно цікавиться творчість Агнеси Капрельнц та подівся своїми враженнями від прочитання книг письменниці.






Немає коментарів:

Дописати коментар