середу, 25 вересня 2019 р.

Літературна зустріч з Анною Фельцан

В рамках циклу заходів бібліоавтограф «40 хвилин з автором» започаткованих Ужгородською центральною міською бібліотекою, 25 вересня відбулася літературна зустріч з письменницею, переможницею літературної премії «Дебют Срібної Землі», членом Національної спілки письменників Анною Фельцан.
Модераторкою зустрічі виступила бібліотекар читального залу Андріана Гузак.
«Мене дуже надихає, що наш прекрасний Закарпатський край багатий на молоді таланти. І сьогодні знайомить нас зі своєю творчістю молода, чарівна і талановита письменниця Анна Фельцан. Анна вже в студентські роки видала свою першу збірку, стала переможницею літературної премії та є членом НСПУ»- такими словами розпочала захід бібліотекар Андріана Гузак.
Протягом заходу Анна розповідала про процес написання книги, ділилася власною оцінкою, зачитувала окремі свої твори. Основною темою її книги є стосунки, кохання, самотність і пошук себе. Дівчина стверджує, що вона вся у своїх творах, але у вигаданих ситуаціях. Як розповідає Анна, першими, хто підтримав її творчість це поетеса, член НСПУ Надія Панчук та кандидат філологічний наук, доцент Олександра Ігнатович .
Крім того присутні студенти Ужгородського музичного коледжу ім.Д.Задора, дізналися, що письменниця має музичну освіту, але до душі більше припало написання прози.
Під час заходу письменниця запропонувала квест по назвах творів та розіграла декілька своїх книжок серед студентів.
На завершення зустрічі письменниця розповіла про плани на майбутнє , а присутні змогли ознайомитися з її книгою та зробити фото на згадку.

Немає коментарів:

Дописати коментар