середу, 26 квітня 2023 р.

Вечір-реквієм «Нехай Чорнобильська біда остання буде на планеті»

 В історії нашого народу чимало скорботних дат та спогадів  які пронизують  серце гострим болем. Одна з них — 🗓26 квітня 1986 року, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь🔥 радіаційного вибуху☢️ 

37 років відділяє нас від того страшного дня аварії на 4–му енергоблоці Чорнобильської АЕС. Ця катастрофа  принесла горе, сльози, страждання не на один рік, на десятки, а можливо, і  більше⏰

Сьогодні, в читальному залі Ужгородської публічної бібліотеки відбувся вечір-реквієм «Нехай Чорнобильська біда остання буде на планеті». Під час зустрічі  присутні  студенти Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д. Є.  дізналися про руйнівні наслідки катастрофи і важливість почуття відповідальності кожного з нас. Молоді користувачі бібліотеки зацікавлено слухали, задавали питання та підтримували розмову.

Чорнобильська трагедія вразила весь світ 🌍 страшним розмахом нечуваної раніше біди,  наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління. 

Саме сьогодні  ці спогади є дуже актуальними, адже наша країна 🇺🇦переживає  нелегкий час. Всі ми переймаємось за її долю, всі ми робимо все від нас залежне, щоб  бути сильнішими, незалежними та єдиними.








Немає коментарів:

Дописати коментар