середу, 10 квітня 2019 р.

В Ужгородській центральній міській бібліотеці говорили про забруднення навколишнього середовища

Сьогодні екологічні проблеми входять до переліку найактуальніших і визначають рівень благополуччя як всієї світової цивілізації, так і кожної країни. Саме тому охорону навколишнього середовища в цілому потрібно починати з культурного ставлення до нього з боку кожної людини зокрема. В Ужгородській центральній міській бібліотеці 10 квітня відбулась еко-година «Обіймаємо землю красою й  любов’ю».
Бібліотекар читального залу Андріана Гузак розповіла присутнім про основні фактори та причини того, чому  наша планета знаходиться в небезпеці, звернула увагу присутнiх на екологiчний стан довкiлля, наголосивши, що доля планети знаходиться в наших руках. Присутні студенти Ужгородського музичного коледжу ім.Д.Задора  переглянули відеоролик Стіва Катса «Man» про негативний вплив людини на природу , що прозводить до глобальних катастроф людства.
Щоб перевірити знання про охорону навколишнього середовища  присутнім було запропоновано взяти участь у  конкурсі «Зробимо планету чистішою»,  де студенти передавали глобус , відповідаючи на питання «Що я можу зробити, щоб планета стала чистішою?» та екологічний брейн-ринг з гаджетами.
Найактивніший  учасник заходу отримав призи за перемогу у конкурсі.
                         

Немає коментарів:

Дописати коментар