суботу, 7 березня 2015 р.

"Квітково-книжкова феєрія"

Нарешті настала весна. Наближається 
чудове свято - 8 –го Березня,яке традиційно вважається днем наших красунь і розумниць – Жінок.З нагоди свята 8 Березня працівники відділу обслуговування Ужгородської центральної міської бібліотеки об 11.00 вийшли на пл.Театральну, привітати зі святом наших любих Дівчат і Жінок. Даруючи «поетичні квіти» бібліотекарі не тільки вітали щирими теплими словами, але й зачитували уривки віршів відомих класиків зарубіжної та української літератур (У.Шекспір,Р.Шерідан,М.Сервантес, О.Уайльд,А.
Грігорович,Л.Костенко,А.Малишко та ін.), цитували вислови відомих людей (Коко Шанель,Єва Лонгорія, Кемерон Діас та ін). 

Запрошували відвідати бібліотеку та скористатися послугами на вигідних «пільгових » умовах. А саме: інтернет безкоштовний, а роздруківка та сканування – 50 %.

Від такого незвичного квітково-книжкового флешмобу отримали задоволення як працівники бібліотеки, так і мешканки нашого міста. Ну і звичайно,ми отримали нових користувачів.
Працівники нашої бібліотеки бажають у цей святковий день всім жінкам міцного здоров’я , довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзаповітніші мрії, адже бажання кожної жінки – Закон.

Немає коментарів:

Дописати коментар