середу, 21 вересня 2022 р.

«СТОП булінг!»

 21 вересня в Ужгородській публічній бібліотеці відбулася правознавча година на тему : «СТОП булінг!». Студенти Ужгородського музичного коледжу ім. Д.Задора поспілкувалися з представниками  Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги (БВПД).
Директор центру Михайло Давиденко розповів студентам про їхні права і в яких випадках вони можуть звертатися до центру. А також  пояснив хто такі соціально незахищені категорії громадян, а саме це малозабезпечені, особи з інвалідністю, учасники бойових дій, внутрішньо переміщені особи, постраждалі від домашнього насильства, діти та інші  категорії осіб, визначені законом  України «Про безоплатну правову допомогу», мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. 
 Продовжила бесіду Лариса Фучко –заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області. Вона  розповіла про види булінгів і як захистити себе. Захід продовжився переглядом соціального відеоролика «STOP булінг», після якого студенти висловили свої думки.








Немає коментарів:

Дописати коментар