четвер, 10 червня 2021 р.

"Чорний ворон сучасності" (до 70-річчя від дня народження Василя Шкляра)

     Сьогодні в нашій бібліотеці відбулася літературна година присвячена 70-річному ювілею відомого українського письменника "батька українського бестселера" Василя Шкляра - "Чорний ворон сучасності".

Ведуча заходу розповіла цікаві факти з життя і творчості письменника, детальніше ознайомила присутніх гостей з його історичними романами, які дійсно варті уваги: "Залишинець. Чорний ворон", "Маруся", "Характерник", "Троща", Спів божої пташки", "Самотній вовк", та ін., присутні також переглянули відеопрезентацію, присвячену ювілею Василя Шкляра.
Василь Шкляр – один з найвідоміших письменників сучасної України. Кожна його книга стає бестселером. Успіх романів Василя Шкляра приголомшливий: відзнаки, премії, гран-прі, постійні перевидання, переклади іноземними мовами. Він є лауреатом багатьох літературних премій, але найдорожча з усіх – це премія ім. Тараса Шевченка.
Книги Василя Шкляра у нашій бібліотеці завжди користуються особливою популярністю серед читачів.
Він – один із небагатьох теперішніх прозаїків, який вміє писати прозу, знає її закони, є майстром побудови сюжету і здатен кількома реченнями дати як суто зовнішній, так і – до певної міри – внутрішній портрет свого героя. Робить він це яскраво, та переконливо і це подобається нашим читачам.




Щиро вітаємо Василя Шкляра з ювілеєм!!!!!!! Зичимо міцного здоров’я і ще більше творчого натхнення!!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар