середа, 17 квітня 2024 р.

Екологічна гра «Від екології довкілля до екології душі»

  Серед глобальних проблем людства одне з основних місць за своєю значимістю у розвитку  цивілізації займають екологічні. На жаль, більшість населення планети не переймається ними, не задумується, що поступово знищуючи флору і фауну, забруднюючи воду, повітря, ґрунти, ми  позбавляємо себе життєво необхідних умов існування, тобто знищуємо нашу Землю, а цим – і себе.



       Сьогодні досить гострою є проблема екологічного просвітництва. І, тому бібліотекарі Ужгородської публічної проводять заходи з цієї тематики. Так, сьогодні, 17 квітня в Ужгородській публічній бібліотеці пройшла екологічна гра «Від екології довкілля до екології душі».

Бібліотекар читального залу розповіла про екологічно-небезпечні речовини та про вплив людства на довкілля. Студенти Ужгородського музичного фахового коледжу імені Д. Є. Задора переглянули відеоролик Стіва Катса «Man» про негативний вплив людини на природу , що прозводить до глобальних катастроф людства.




Щоб перевірити знання про охорону навколишнього середовища студенти взяли участь у конкурсі «Зробимо планету чистішою», де студенти передавали глобус , відповідаючи на питання : «Що я зможу робити, щоб планета стала чистішою?», та екологічний брейн-ринг з гаджетами.




           Найактивніші учасники заходу отримали сертифікати за участь у конкурсі.



Немає коментарів:

Дописати коментар