пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Безкоштовні курси вивчення словацької мови для дітей.

 27 січня в Ужгородській публічній бібліотеці відбулася презентація словацько-українського освітнього проєкту, який буде реалізовуватись на базі КЗ «Ужгородська публічна бібліотека» та КЗ «Закарпатська обласна  бібліотека для дітей та юнацтва». В рамках цього проєкту на базі бібліотек будуть проводитись безкоштовні курси вивчення словацької мови для дітей.

На заході відбулось знайомство зі школою iCan School ( Братіслава, Кошіце), яка і є ініціатором та організатором цих курсів.

На презентацію завітав заступник міського голови Василь Гомонай, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук, а також представники департаменту культури,  національностей та релігій ЗОДА на чолі з Євгеном Тищуком.

Презентувала мовні курси словацької мови та розповіла про діяльність школи  iCan School, директор школи та засновниця фонду Олена Куротова. 

З діяльністю та напрямами навчання ліцею Green Apple ознайомила присутніх Анжеліка Бернацька.

На відкриття завітав Радник Прeм’єр-міністра Словацької Pеспубліки з питань України Растіслав Їлек, який наголосив на тісній співпраці та взаємодопомозі між Україною та Словаччиною.















Немає коментарів:

Дописати коментар