неділю, 24 липня 2022 р.

Благодійна акція на підтримку ЗСУ «Цвіт нації».

 24 липня в Ужгороді на набережній Незалежності пройшла благодійна акція на підтримку ЗСУ «Цвіт нації». Ідейними натхненницями для збору коштів стали ужгородські поетеси Марина Попович-Павлік та Оксана Андрейкович. Організатором акції виступила КЗ «Ужгородська публічна бібліотека».

Метою акції стало не тільки збір коштів, але й демонстрація талантів наших юних учасників. Адже, головними героями свята стали саме діти.

На святі звучали патріотичні вірші вихованців гуртка художнього слова «Чарівне слово» клубу с. Коритняни (кер. А. Драгун),  своїм співом зачаровували присутніх вихованці Ужгородської школи мистецтв (кер. Швайгер Н., Чернєцова Т.), запальними закарпатськими танцями піднімали гарний настрій глядачів учні Ужгородської школи мистецтв (кер. Заслужений артист України Вайзер Л.В. викладач Сеничка В.). Також показали свої таланти під час виступів  Дуран Юлія,  Попович Софія,  та Голич  Анастасія  з Розвиваючого  простору  для дітей  та підлітків "Ти особливий " та Тарнівецької  ДШМ. Музичний  керівник  Калинич Наталя.

На акції  ужгородці та гості міста мали змогу придбати смаколики, прохолодні напої та вироби хендмейду, а тим часом  дітки брали участь у різних іграх та майстер класах.

 Разом з бібліотекарками бібліотеки – філії № 1 дітки малювали на асфальті  та готували малюнки воїнам. А на іншій локації бажаючи змогли нанести на свої щічки яскраві патріотичні малюнки в аквагримерів.

Протягом свята діток розважали аніматори.

Впродовж всієї акції діяла патріотична фотозона.

До акції долучилися місцеві підприємці, громадські організа









ції та творча молодь. 

Всі виручені кошти були передані на підтримку наших захисників.

Немає коментарів:

Дописати коментар