четвер, 6 лютого 2020 р.

«Розкрий свій талант»

5 лютого на базі Ужгородської центральної міської бібліотеки почала діяти ГО «Панорама - Арт» з культурно – мистецьким проєктом «Розкрий свій талант».
На думку голови громадської організації Юлії Тетерюк – Кінч, ідея створення такого проекту стане платформою для всіх тих, хто хоче показати свої таланти та свої доробки на розсуд публіки. Презентувати можна від хенд мейда до поезії та прози.
Першою дебютанткою в рамках цього проєкту стала студентка Ужгородського музичного коледжу імені Д.Задора Дар’я Гузинець.
Захід почала бібліотекар читального залу та керівник проекту Андріана Гузак : «вірші Дар ‘ї западають в душу- вірші Дар’ї захоплюють відразу із перших рядків, і не відпускаю впродовж усього слухання – хочеться слухати ще і ще...»
Дар’я Гузинець народилася в м. Мукачево, закінчила музичну школу. Тепер студентка 3 –го курсу спеціалізації «Академічний спів» Ужгородського музичного коледжу імені Д.Задора .
На протязі заходу зачитувала свої вірші на філософські теми, про людське буття та , звичайно, про кохання. Поезії такої юної дівчини заставляють задуматися над буденним життям. Дар’я захоплюється поезією та найбільше з українських поетів її надихає творчість Ліни Костенко.
На розсуд глядачів представила свою поезію покладену на музику. Під акомпанемент гітари (Роман Вікторія студентка Ужгородського музичного коледжу ім..Д.Задора, спеціалізації «Народні інструменти»), звучали її пісні.
Високу оцінку музичної творчості своєї студентки, а також про перші кроки на літературній стежині висловила Заслужений працівник культури України, викладач – методист, голова циклової комісії «Академічний спів» Ужгородського музичного коледжу імні Д.Задора Надія Підгородська .
На заході також був присутній літературознавець, збирач закарпатського фольклору Іван Хланта. На його думку, юна поетеса має великі літературні задатки…
Самим зворушливим моментом заходу, став сюрприз, вірш присвячений батькові.
Насамкінець вечора голова ГО «Панорама - Арт» Юлія Тетерік –Кінч вручила грамоти за участь в культурно –мистецькому заході.
Захід пройшов в теплій та дружній атмосфері читального залу.
Запрошуємо всіх бажаючих, які мають таланти або хобі і хочуть проявити себе звертайтеся в соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/panoramaart2019/ або за адресою: м. Ужгород, вул. Волошина,20 (Пасаж) Ужгородська центральна міська бібліотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар