середу, 7 листопада 2018 р.

Літературно-музична композиція "Не просто звуки і слова - душа жива народу"


Сьогодні, в Ужгородській центральній міській бібліотеці, в рамках відзначення Дня української писемності та мови, відбулась літературно-музична композиція «Не просто звуки і слова – душа жива народу».
Щорічно 9 листопада в Україні відзначається День української писемності та мови, запроваджений у 1997 році Указом Президента. Мова – це великий дар. І в кожного народу вона своя. Наш народ створював мову віками, багато боровся і бореться за її існування і процвітання. І ми, як свідомі громадяни нашої країни, повинні не тільки зберегти набуте, а й примножувати її багатства для прийдешніх поколінь.
Гостями заходу були студенти І курсу Ужгородського музичного коледжу імені Д. Задора. Студенти дізнались цікаву та корисну інформацію про свято. Залюбки, поділившись на 2 команди, взяли участь в інтелектуальній грі знавців української писемності та мови. Завданнями для них були вікторини та конкурси.
В грі перемогла, як завжди, дружба. Але всі учасники були задоволені та нагороджені призами.
На завершення з музичним привітанням для гостей виступала Дешко Андріяна, студентка ІІ курсу Ужгородського музичного коледжу імені Д. Задора, з піснею «Україна моя».



Немає коментарів:

Дописати коментар