середу, 10 жовтня 2018 р.

“Козацькому роду нема переводу”

На данном изображении может находиться: 20 человек, люди улыбаются, люди стоят и люди сидят
В переддень Дня захисника України та Українського козацтва, в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбувся розважальний захід “Козацькому роду нема переводу”. Цей день відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці. 
Ведучою заходу була бібліотекар відділу обслуговування Лейла Мамедова. Захід було проведено у формі козацьких ігор, але бібліотекар також розповіла студентам про звичаї і традиції українських козаків.
Гостями свята стали студенти першого курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ. Змагалися між собою хлопці. Дівчата були глядачами і вболівальниками. Хлопців поділили на два курені: “Сокіл” та “Беркут”. Вони мали показати свою вправність, кмітливість та розум у різноманітних конкурсах: “Сильна рука”, “Втеча з полону”, “Затанцюємо гопак”, “Врятувати пораненого товариша” тощо. В інтелектуальному конкурсі хлопці мали змогу проявити свої знання з історії козацтва.
З мінімальним розривом переміг курінь “Беркут”. Переможців нагородили грамотою та оплесками.
 

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят и в помещении

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и обувь

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются, люди стоят и люди сидятНа данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении
      

Немає коментарів:

Дописати коментар