суботу, 20 травня 2017 р.

У міській бібліотеці презентували книгу юної письменниці Інни Магас



20 травня Ужгородській міській бібліотеці відбулася презентація книги  «Що в мені звичайного ?» юної ужгородської  письменниці  Інни Магас.
Свято розпочалося несподіваним подарунком  від працівників міської  бібліотеки, а саме відеороликом про презентацію першої книги, яка відбулася у 2015 році і нагадав  найприємніші моменти  того свята.

   Перша книжка юної авторки «Майя і скарб Гілки» побачила свій у 2015 році. І от Інна Магас знову представила  нову захоплюючу пригодницьку повість,уже збагаченою досвідом вибудови сюжетних колізій, вправною спонукою героїв до саморозкриття і, звичайно, безмежною фантазією творення власного незвичайного художнього світу. Пригодницька повість про друзів, які в один із зимніх днів зайшли погрітися в кафе…а що з ними відбулося, читач дізнається прочитавши книгу.
   Захід був креативним і активним. На захід завітала Чарівниця, яка разом з гостями чарувала….а саме, гості мали кульками збити стаканчики, перетворювали рідиноподібну речовину на черв’ячків,  робили «сніг», спостерігали як можна зробити міні-феєрверк та  як за допомогою сухого спирту виходить  трьохголовий дракон.
   Теплими словами про знайомство з Інною розповіла керівник театрального гуртка «Синтез»  при ПАДІЮНІ Світлана Дворцина, а також запропонувала написати сценарій по цій книзі.
На протязі заходу проводилися вікторини, конкурси, де переможці отримали книжки від автора.
   Привітала юну авторку  з музичними композиціями  солістка вокальної студії «Solo mio» СЦД «Ювентус» Валентина Козлова (кер. Бабець Т.).
Насамкінець заходу пройшов майстер-клас з татуажу, де кожен охочий зміг зробити собі «татуажку » фарбою з хни.
   Насамкінець кожен охочий мав змогу прийняти участь у фотосесії з письменницею.
    На презентацію завітали друзі  письменниці та ті, хто цікавиться літературними новинками нашого міста. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар