четвер, 13 лютого 2014 р.

Кохання – вічне джерело»

   

Сьогодні в літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки відбувся тематично-розважальний вечір до дня Святого Валентина «Кохання – вічне джерело».

14 лютого, день Святого Валентина – покровителя всіх закоханих. В цей день закохані зізнаються в коханні, надсилають одне одному ніжні та трепетні листи, які називають «валентинками».

Присутні студенти Ужгородського комерційного технікуму мали чудову нагоду помандрувати країною Любові і Кохання, поблукати вулицями далекого щастя, бо навіть невзаємна і нещаслива любов осяює душу, залишається солодким болем-спогадом.

Коханням «хворіли» у всі епохи, тому про нього так багато написано, але повторень немає, бо неповторні самі люди і кожне кохання прекрасне і величне.

Вірші про кохання, які лунали на святі нікого не залишили байдужими, адже це найкращі слова, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець відомих поетів. Саме кохання, любов – джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори.
      
   
Гості дуже уважно з цікавістю слухали ведучих Світлану Баран та Лейлу Мамедову, протягом вечору проводились різноманітні конкурси і вікторина з подарунками.







В читальному залі була оформлена книжкова виставка «Любов - найвища на землі краса», з якою мали змогу ознайомитись всі бажаючі.
До кожного з нас, рано чи пізно, в душу заглядає кохання, воно поза віком і часом.

Кохання нам прикрашує життя,
Цю істину з нас кожен пам’ятає,
Кохання – це щасливе майбуття,
Нема кохання – то й життя немає
Кохайте, люди, будьте чарівні!
Де б не жили, в якому краї,
Найкращими хай будуть на землі
Три звичних слова: «Я тебе кохаю!»

Немає коментарів:

Дописати коментар