вівторок, 25 червня 2019 р.

"Конституція - гарант майбутнього України"

Щороку 28 червня Україна відзначає День Конституції. Це одне з "наймолодших" свят в українському календарі, яке з'явилося після ухвалення Основного Закону країни. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.
З нагоди цієї дати 25 червня Ужгородська центральна міська бібліотека провела зустріч з представниками юстиції та Національної поліції. 
На зустріч запросили Лесю Тимчук начальника відділу систематизації законодавстваправової роботи та правової освіти та Владислава Товтинаголовного спеціаліста Головного територіального управління юстиції у Закарпатській областіОксану Дудаш начальника відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у Закарпатській області та представників Національної поліції України Ольгу Мартинінспектора звязків з громадськістю управління патрульної поліції в Закарпатській областілейтенанта поліції та Миколу Прохорова , інспектора звязків з громадськістю управління патрульної поліції в Закарпатській областістаршого лейтенанта поліції.
В читальному залі діє книжкова виставка : «Конституція – гарант майбутнього України». Виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції та відображає найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму та державотворення.

Немає коментарів:

Дописати коментар