вівторок, 16 лютого 2016 р.

«Під знаком Купідона

Як розважалася молодь напередодні Дня святого Валентина у міській бібліотеці.
До Дня святого Валентина в Ужгородській міській бібліотеці пройшов соціально – розважальний захід. Саме, 14 лютого , ми звертаємося до теми кохання, бо це надзвичайних день – День святого Валентина, Всесвітній день закоханих. Про любов у різних її проявах, а також екскурс в історію свята і про найдавнішу «валентинку» розповіли ведучі Баран Світлана та Гузак Андріана. 
Свято відкрив представник від влади – начальник управління у справах культури, спорту,сім'ї та молоді Бобров Євген Володимирович, який привітав усіх з таким прекрасним святом і побажав, щоб кожен знайшов свою половинку.
Молодь, яка завітала на захід виявилася обізнаною в історії цього свята, і доповнювала розповідь ведучих, а також переглянули відео про святого Валентина. Але яке б було свято, без конкурсів. А їх на заході було чимало. Молоді дівчата і хлопці змогли показати свої здібності на уважність, де за декілька секунд розглянувши обрану дівчину, вони мали із зав’язаними очима відгадати деякі деталі зовнішності дівчини. А також для дівчат хлопці співали так звані «серенади» - караоке, яке згодом підхоплював зал. Захід настільки захопив учасників, що один з учасників Береній Руслан написав і зачитав свій власний реп. 
Про здорове та безпечне кохання, а саме про контрацепцію та методи захисту розповіла провідний спеціаліст Ужгородського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Бабкіна Анжела Олексіївна.
З музичними привітаннями виступили солісти Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора - Стойко Ванесса, Волос Іванна, та вокальна студія «Solo mio» СЦД «Ювентус» (кер.Бабець Т.М.) - Юзьків Сергій та Фабіан Софія.
Протягом заходу були заохочувальні призи, а також за гучними оплесками присутніх був обраний найактивніший учасник усіх конкурсів, який отримав «Грамоту переможця» за найбільшу активність, обізнаність та креативність.
А також, у бібліотеці стартувала акція «Зізнайся бібліотеці в Коханні», де всі охочі можуть на «валентинках» висловити свої почуття і зробити фото в «Зоні Кохання».Отже, заходьте і зробіть фото на згадку.










Немає коментарів:

Дописати коментар