четвер, 16 січня 2020 р.

«Золота палітра»

16 січня в Ужгородській центральній міській бібліотеці відкрилася виставка вихованців зразкової студії «Золота палітра», керівником якої є вчителька малювання УСЗОШ№ 2 Наталія Хухра.
Модератором виступила бібліотекар Андріана Гузак, яка привітала юних художників і наголосила, що це друга виставка в стінах цього закладу. Керівник студії Наталія Хухра розповіла історію створення студії та її вихованців, деякі з яких обрали стежину мистецтва.
З розповіді Наталії : «Студія «Золота палітра» була започаткована в 1995 році в школі № 2 тодішнім директором Жофчаком З.Зі мені,як бувшій учениці цієї школи,запропонував стати її керівником .У студії навчались дітки з 1 го по 11 класиВивчали різні техніки живопису і графіки,декоративне мистецтво(розпис на склі і на дереві,ліпку з солоного тіста і пластиліну). Багато моїх учнів обрали професію художника,дизайнера,архітектора . ..»
Вихованці студії завжди активно приймають участь і стають переможцями в різноманітних конкурсах місцевого,регіонального обласного і міжнародного рівня. Неодноразаво організовувує виставки своїх учнів в галереях і виставкових залах м.Ужгорода, які мали успіх.
Сама Наталія закінчила Ужгородське училище прикладного мистецтва і Львівську академію друкарства. Окрім роботи з дітками займається дизайном і художнім розписом стін,ілюстраціями книг і листівок. У 2007 році стала переможцем І(міського) і ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». Має вищу категорію і звання «Старший вчитель».
На даній виставці представлені малюнки учнів різної вікової категорії на різні теми .
Присутні на відкритті виставки переглянули ролик про студію та її вихованців, а також юні таланти були нагороджені Грамотами та призами.

Немає коментарів:

Дописати коментар