середу, 11 вересня 2019 р.

«Місто у часі і просторі »

Сьогодні, 11 вересня в Ужгородській центральній міській бібліотеці відбулася мистецько - літературна зустріч «Місто у часі і просторі » з Ольою Тимофієвою.
Виставку організовано в рамках святкування Дня міста.
Ольга Тимофієва – поетеса, член Національної спілки журналістів України, Закарпатської обласної спілки письменників. Працювала методистом кабінету дошкільної і початкової освіти Закарпатського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відмінник народної освіти України.
На зустріч завітали друзі, колеги та студенти Ужгородського торговельно – економічного коледжу.
Ужгородська поетеса читала вірші, ділилася спогадами про цікаві ситуації з життя і розповіла, що саме цей коледж дав великий поштовх до кар’єрного зростання її сина.
Літературознавець та збирач закарпатського фольклору Іван Хланта подав ідею випустити фотоальбом, де б вірші переплітатися з фотографіями. Також свою думку про фотовиставку висловив і відомий історик, журналіст, письменник Сергій Федака.
З теплими і щирими словами привітав поетесу педагог і науковець Михайло Бабидорич, який присвятив пані Ользі вірш.
Викладач Ужгородського торговельно – економічного коледжу суспільних дисциплін Вікторія Павлик поділилася спогадами про те , яким студентом був син поетеси.
Присутні на заході змогли насолодитися прекрасним етноголосом солістки Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Мирослави Копинець.
До цієї події долучився і Ужгородський музичний коледж ім..Д.Задора. Студент 4 курсу Павло Ляховець подарував поетесі та присутнім меланхолійні звуки саксофона.
Протягом заходу в читальній залі бібліотеки панувала камерна та дружня атмосфера.

Немає коментарів:

Дописати коментар