середу, 14 листопада 2018 р.

"Всі ми різні- всі ми рівні"


В Ужгородській центральній міській бібліотеці відбулась інформаційна година «Всі ми різні – всі ми рівні».
Тимчук Леся Михайлівна (начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області) розповіла студентам І курсу Ужгородського музичного коледжу імені Д. Є. Задора про актуальну на сьогодні тему «булінг».
Булінг- це агресивна і вкрай неприємна свідома поведінка однієї дитини або групи дітей стосовно іншої дитини, що супроводжується регулярним фізичним і психологічним тиском. Було обговорено з студентами такі підпункти: види булінгу та допомога, якщо Ви стали свідком булінгу.
Дудаш Оксана Іванівна (начальник відділу комунікації та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатного вторинної правової допомоги у Закарпатській області) звернула увагу студентів на безоплатну вторинну правову допомогу, хто має на неї право, куди звертатися для отримання безоплатної вторинної правової допомоги та інші питання стосовно цієї теми.
Для студентів було представлено відеоролики по темі булінгу та роздано інформаційні листівки для глибшого пізнання теми.







Немає коментарів:

Дописати коментар