середу, 7 червня 2017 р.

«ЗОЛОТА ПАЛІТРА» ПРЕЗЕНТУВАЛА РОБОТИ ЮНИХ ХУДОЖНИКІВ У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ



В Ужгородській  міській   бібліотеці відбулася презентація  виставки юних художників зразкової художньої студії «Золота палітра» , керівник студії Наталія Хухра.

Студія «Золота палітра »була започаткована в 1995 році в школі № 2 тодішнім директором  Жофчаком З. З.який і назвав студію «Золота палітра» і п. Наталії ,як бувшій учениці цієї школи,запропонував стати  її керівником .
У студії навчались дітки з 1 го по 11 класи. Вивчали різні техніки живопису і графіки,декоративне мистецтво(розпис на склі і на дереві,ліпку з солоного тіста і пластиліну). Багато  учнів п. Наталії  обрали професію  художника,дизайнера,архітектора .Учні завжди активно приймали  і приймають участь і ставали переможцями в різноманітних конкурсах місцевого,регіонального обласного і міжнародного рівня. Неодноразаво  керівник студії організовувала виставки учнів в галереях і виставкових залах м.Ужгорода  ,які мали успіх. А тепер вперше у міській бібліотеці на розсуд глядачів презентує виставку своїх вихованців.
На презентацію виставки завітала представник від влади начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ольга Михайлівна Василиндра, яка відмітила оригінальність і самобутність робіт. Про великий вклад талановитої художниці та педагога та здобутки студії підкреслив і директор ЗОШ №2 Ярослав Юрійович Кирлик Словами привітань приєдналися  заступник директора Людмила Василівна Федьо та завуч школи Ірина Богданівна Басараб. Родзинкою презентації став музичний подарунок від студента Ужгородського музичного училища ім.Д.Задора .
Насамкінець заходу всі учасники, які презентували свої роботи були нагороджені Подякою за участь  в організації виставки.















Немає коментарів:

Дописати коментар