середу, 18 травня 2016 р.

«Без сім’ї немає щастя на землі»

 

18 травня у літературно-мистецькій вітальні Ужгородської центральної міської бібліотеки пройшов тематичний вечір з нагоди Міжнародного Дня сім’ї та Дня матері під назвою «Без сім’ї немає щастя на землі» .

Ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові зігріти нас теплом і ласкою, любов’ю, бажанням допомогти й розрадити. Материна ніжна турбота, батькова вимогливість і сила, братова підтримка, бабусина доброта… Хіба може бути щасливою людина без усього цього? Яких би життєвих перипетій не зазнавала людина, які б перешкоди не долала, як би не страждала – завжди вона знаходить прихисток і розраду в сім’ї, де її підтримують, розуміють, жаліють.alt

Вечір відкрила бібліотекар читального залу Андріана Гузак, яка привітала присутніх з святом, наголосила, що саме сім’я, є тим фундаментом, з якого формується людина.
На захід завітала спеціаліст Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді Тетяна Геба, яка в цікавій і доступній формі провела бесіду про відносини батьків і дітей, про відносини у сім’ї, приводячи багато прикладів. Присутня молодь не залишилася байдужою до цієї теми і приймали активну участь у розмові, давали багато запитань. Тематичний вечір пройшов у дружній атмосфері.


Немає коментарів:

Дописати коментар