пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

«Україна в об’єктиві фотохудожника»

ВІДОМІ ФОТОГРАФИ КРАЮ ПРЕЗЕНТУЮТЬ СВОЇ РОБОТИ У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ
Фотовиставка приурочена з нагоди 24 – тої річниці Дня Незалежності України. Останні півтора року – один із найскладніших років у новітній історії України. Як ми живемо, чим дихаємо сьогодні та що плануємо робити завтра – відповіді на ці запитання на світлинах авторів.
Експозиція налічує більше 20 робіт. Презентувати свої роботи такі відомі митці нашого краю як Володимир Балега, Юрій Мельник, Василь Ловска, Борис Корнієнко, Омелян Коляджин та інші . За кожною фотографією – історія конкретної людини, емоції, прагнення,мальовничі ландшафти нашої безмежної України. Це унікальна фотовиставка, яка зображує Україну у всіх життєвих ракурсах.
Приємною несподіванкою заходу став подарунок молодого талановитого художника Костянтина Ковгана, який подарував бібліотеці свою роботу.
Ініціатором проведення виставки є Обласний організаційно – методичний центр культури( Г.В. Дрогальчук) та Ужгородська міська бібліотека (Г.В.Бандурка).
Запрошуємо відвідати фотовиставку , яка проходить в Ужгородській міській бібліотеці вул.Волошина,20 (Пасаж). Виставка триватиме протягом місяця. Вхід безкоштовний.







Немає коментарів:

Дописати коментар