четвер, 23 квітня 2015 р.


Ви не знаєте  де, корисно  цікаво і комфортно  провести свій час…?  Вам не вистачає нових вражень …? Завітайте до нас …!   Адже головна книгозбірня міста,  в черговий раз, збирає любителів  молодіжних драм. Цього разу, ми підготували  перегляд  кінострічки, яка у  2011 року стала головним  призером  секції "Тиждень критики" Каннського фестивалю  -  «17 дівчат» . Французька драма від режисерів Дельфін і Мюріель Кулин.  Фільм заснований на реальних подіях, що відбулися в одному з французьких міст в 2005 році. Коли головна героїня - Камілла  дізнається про свою вагітність, школярка приймає рішення залишити дитину, не радячись з батьками. Дізнавшись про вчинок Камілли, її подруги хочуть теж завагітніти, як розвиватимуться події фільму,  та  що чекає дівчат,  Ви зможете побачити  завітавши  на бібліотечний   кіносеанс.  
Крім перегляду  цікавого художнього фільму  у Вас буде чудова можливість, переглянути відеоролик  про  процес  зародження дитини.  Поспілкуватися на делікатні теми та отримати консультації, щодо безпечних  засобів контрацепції, допоможе запрошений спеціаліст Ужгородського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.  
Перегляд  фільму відбудеться за підтримки  БФ «Центр громадських  ініціатив»( м. Перечин)  в рамках проекту «Майбутнє варто плаувати».
Солодкий стіл, тепла  та дружня атмосфера  чекають  на Вас за адресою: м.Ужгород, вул.Волошина, 20(Пасаж)

Немає коментарів:

Дописати коментар