четвер, 19 червня 2014 р.

«Бібліотеки, що обслуговують юнацтво: сьогодення та перспективи розвитку»


   17 червня на базі Перечинської   центральної районної бібліотеки відбувся обласний семінар-практикум.
  Бібліотеки області взяли активну участь у підготовці семінару, проявили максимум здібностей та креативних ідей. Одним із  завдань бібліотек було створення  презентації досвіду роботи бібліотек у форматі «Печа-куча» «Формування іміджу сучасних бібліотек по роботі з  юнацтвом та молоддю»

 Головний спеціаліст управління культури       облдержадміністрації Дурунда О.С. –   відкрила обласний семінар-практикум.

  Доповідь на тему «Бібліотечне обслуговування підлітків та юнацтва: стан, проблеми, перспективи» підготувала  заступник директора по  роботі з юнацтвом обласної бібліотеки для дітей та юнацтва - Вудмаска Т.М

     Завідувачка відділу художньої літератури обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка – Шляхта О.С. ознайомила всіх  присутніх з роботою клубу літературних дебютів "Нові імена".

   Також багато корисної інформації учасники семінару  отримали завдяки консультаціям  Перечинської, Тячівської, Рахівської, Іршавської, Виноградівської районних бібліотек.

        Ужгородська  центральна міська  бібліотека підготувала одну із кращих презентацій у форматі «Печа-куча» «Формування іміджу сучасних бібліотек по роботі з  юнацтвом та молоддю» http://zodub.uz.ua/news/2014-06-17/uzhgorod_cmb.pdf

Немає коментарів:

Дописати коментар