пʼятницю, 21 березня 2014 р.


19 6ерезня у літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки Михайло Темнов презентував черговий збірник казок «День сказки».

Як і попередні збірники проекту «День сказки» він є Міжнародним. Творча майстерня даного проекту продовжує свою діяльність, розпочату ще в травні 2012 року і з тих пір впевнено розширює свою географію.

В даному збірнику представлені казки 36 авторів із п’яти країн світу. Тут читачі різного віку зможуть знайти для себе  читання для душі.

 
Автори надіються, що кожен, хто прочитає ці казки, отримає море позитиву і задоволення.

 
Всі ми, і дорослі, і діти іноді мріємо, мрії спонукають нас жити і творити, тому автори пропонують погрузнути в атмосферу чудес, відчути себе чарівниками, феями, або просто опинитись разом з героями в фантастичному світі пригод, погуляти небувалими світами і вам не захочеться розлучатись із казкою. А казка зробить Ваше життя добрішим, рідіснішим і щасливішим.

 
Автор-упорядник збірника Михайло Темнов подарував Ужгородській центральній міській бібліотеці та її філіям 6 примірників книг. Працівники бібліотек щиро вдячні за подарунок.

 


Тож, шановні читачі, приходьте до бібліотеки, занурюйтесь в світ казок, пригод і мрій! ПОВІРТЕ В КАЗКУ!
 

 




 


Немає коментарів:

Дописати коментар